Аввал хабар берганимиздек, "Ice city" спорт-кўнгилочар масканида хоккей бўйича Ўзбекистон чемпионати ўйинлари бошланди. Биринчи бўлиб музга пойтахтнинг икки жамоаси - "Тошкент" ва "Бинокор" жамоалари тушиб келишди. 20 минутлик 3 та бўлим хоккейчилар учун ажратилган вақт эди. Унда "Тошкент" клуби "Бинокор"ни 5:1 ҳисобида мағлуб этди.

Хоккей чемпионатининг очилиш маросимидан фоторепортаж...

Tosh-Bino (2)

Tosh-Bino (3)

Tosh-Bino (4)

Tosh-Bino (5)

Tosh-Bino (6)

Tosh-Bino (7)

Tosh-Bino (8)

Tosh-Bino (9)

Tosh-Bino (10)

Tosh-Bino (11)

 

Матнда хатолик топсангиз, ўша хатони белгилаб, бизга жўнатинг (Ctrl + Enter)

Комментарии

Для написания комментариев пройдите авторизацию
&
Тога
09/02/2019 13:50
Дмитрий Попов:- лиха беда начало ну если этот вид спорта прижился нужно вместе с катками по всему Узбекистану запускать спортивный кластер на этот вид спорта тогда может что-то получиться, а вдругом вы правы на все 100.
Ronaldo Junior
09/02/2019 08:29
Qiziq tuyulyapti menga ham. Sport kanali oberganda yaxshi bulardi
&
ОЗИМИЗ
09/02/2019 05:34
Солом хамага зор иш болибди бизда хам хакей масуми очилгани мана эни биз хам осиёда оз орнимизи орнатамиз хакейдан олдин билишимча бинокор камандамиз болган келажакда барча вилоятларда муз саройлари очилиб хакейимизга ривожига ката хиса кошади деган умиддаман омат ХАКЕЙГА!!!
Dmitrij Popow
09/02/2019 04:35
К чему это приведёт, увидим уже совсем скоро: один чемпионат покажет популярность этого вида у нас. Начало сезона не в счёт, некоторый шорох идёт))) А вот к концу что будет, да потом после... Не забываем, что вид спорта дорогой: одно обмундирование в несколько раз дороже футбольного! И инвентарь тоже: хорошие клюшки стоят, наверное, не меньше хороших мячей. Только мячей-то на команду надо штук 30-40 в сезон - норма, а клюшек сколько? 30 на пару-тройку игр?.. А шайб?.. Потому не спешим с оценками))) И с анализом тем более: у нас и нет пока спецов для профессионального анализа.